Καλώδιο 04090637-04 300V VB RRU σταθμών βάσης Huawei/καλώδιο BBU

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: OEM
Πιστοποίηση: CE RoHS
Αριθμό μοντέλου: 04090637-04
Ποσότητα παραγγελίας min: 100PCS
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτιά
Χρόνος παράδοσης: 7-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T Paypal Δυτική Ένωση
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 PC ανά ημέρα

Καλώδιο 04080211 Huawei RRU χονδρικό εμπόριο καλωδίων bbu huawei VA

 

Αυτό ταχυδρομήθηκε σε 3G, 4G, αγοράζει, για την πώληση, Huawei, Huawei BBU3900, Huawei WBBP D2, Huawei WBBP F4, F-3 Huawei WPPB, LTE, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΤΟ και κόλλησε 2, ATM, Β, ζώνη βάσης, Baseboard, BBU3900, BBU3910, πίνακας, πίνακες, Γ, D2, E4, EF, F4, ΓΙΑ, Huawei, IP, Ο, QWL1WBBP, πώληση, UBBP, UBBPe4, UELP, UPEA, UPEE, UTRP, έκδοση, W, WBBP, WD22UEIU UPEA, WD22UELP, WD22UPEU, WD22UTRP.

 

Q&A

 

 

Q1: Πότε μπορώ να πάρω την τιμή;
Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 2 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.


Τα Q2.How μπορούν εγώ να πάρουν ένα δείγμα για να ελέγξουν την ποιότητά σας;
Μετά από την επιβεβαίωση τιμών, μπορείτε να απαιτήσετε για τα δείγματα να ελέγξετε την ποιότητά μας. Το δείγμα είναι ελεύθερο, αλλά η δαπάνη φορτίου πρέπει να πληρωθεί.


Q3.How μπορώ πολύ να αναμείνω να πάρω το δείγμα;
Αφότου πληρώνετε τη δαπάνη φορτίου και μας στέλνετε τα επιβεβαιωμένα αρχεία, τα δείγματα θα είναι έτοιμα για την παράδοση σε 2-5 ημέρες. Τα δείγματα θα σας σταλούν σε μέσω σαφούς και θα φθάσουν σε 3~5 ημέρες.


Q4.What για τη χρονική ανοχή για τη μαζική παραγωγή;
Ειλικρινά, εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής και η εποχή τοποθετείτε τη διαταγή. Το καλύτερο αρχείο που διατηρούμε παραδίδει 10 χιλιόμετρα καλωδίων μέσα στο daya 4.


Q5. Έχετε την υπηρεσία cOem;
Βέβαιος. Μπορούμε να παραγάγουμε το καλώδιο ως απαιτήσεις σας. Για το κανονικό καλώδιο, μπορείτε να αποφασίσετε το χρώμα της επιστολής καλωδίων και τυπωμένων υλών σχετικά με το καλώδιο.


Q6. Πώς μπορώ να σας πληρώσω;
Είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε την πληρωμή μέσω της εμπορικής διαβεβαίωσης Alibaba. Είναι πολύ ασφάλεια για σας. Μπορείτε να πληρώσετε από την πιστωτική κάρτα ή T/T.

 

 

Προγράμματα cOem

 

Κάθε χρόνο, κάνουμε τα μέρη των στοιχείων cOem για τους πελάτες μας. Έχουμε τα απέραντα στάδια εμπειρίας καθόλου από το σχέδιο στην έγκριση διαμόρφωσης πρωτοτύπου και στις μαζικές παραγωγές. Εάν θέλετε να πάρετε την πρώτη πιθανότητα στην αγορά σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με χωρίς οποιουσδήποτε δισταγμούς.

 

Ολοκλήρωση συστημάτων

 

Παρέχουμε τη μιας στάσης λύση που κυμαίνεται από το κεντρικό γραφείο ως τις εξωτερικές εγκαταστάσεις και ως τις εγκαταστάσεις πελατών. Μερικές από τις κύριες λύσεις περιλαμβάνουν: Κεντρικό γραφείο, τοπικός βρόχος χαλκού/xDSL, κέντρα δεδομένων, FTTH/FTTP, τηλεγράφηση προϋποθέσεων. Φθάστε σε μας για να ανακαλύψετε ότι διορθώνει τις λύσεις για το δίκτυό σας!

 

Υποβάλτε προσφορά τα προγράμματα

 

Συμμετείχαμε σε πολλές προσφορές κάθε χρόνο. Εξοικειωνόμαστε με τις διαδικασίες προσφοράς και ξέρουμε πώς να καταρτίσουμε τα έγγραφα προσφοράς. Με τα περισσότερα ανταγωνιστικά τιμές και επάγγελμα στα προϊόντα, απονεμόμαστε τις δωδεκάδες των προσφορών κάθε χρόνο.

Πληρωμή

 

Υπηρεσία πληρωμής

T/T κατάθεση πριν από την παραγωγή και ισορροπία πριν από την αποστολή.

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ PayPal T/T L/C της Western Union

 

Ναυτιλία

 

Εάν η ποσότητα διαταγής δεν είναι πολύ μεγάλη, θα μπορούσαμε να στείλουμε από τη σαφή παράδοση, όπως TNT, DHL, το UPS, τη FEDEX ή το EMS

Εάν η διαταγή είναι μεγάλη, θα χρησιμοποιήσουμε την αποστολή αέρα ή την αποστολή θάλασσας.

 

Συσκευασία & παράδοση

Λεπτομέρειες συσκευασίας: από το αίτημα του πελάτη

Χρόνος παράδοσης: 5-10 ημέρες

 

 

Αναμείνετε με ενδιαφέρον την έρευνά σας στο καλώδιο 04080211 Huawei μας RRU χονδρικό εμπόριο καλωδίων bbu huawei VA.

Στοιχεία επικοινωνίας
rachel.tang

WhatsApp : +8615019465365