7/8 ζαρωμένοι αφρός και χαλκός PE καλωδίων τροφοδοτών RF που γίνονται με τα πρότυπα CE

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: SOGOO
Πιστοποίηση: CE, RoHS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000M
Τιμή: 0.5~7 USD/m depends on different diamter
Συσκευασία λεπτομέρειες: 500m / ξύλινο τύμπανο
Χρόνος παράδοσης: 7-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T Paypal Δυτική Ένωση
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000m την εβδομάδα

αφρός και χαλκός 1/2 7/8 ζαρωμένος RF Leaky τροφοδοτών PE καλωδίων που γίνονται

 

 

καλώδιο 1/2 7/8 το ζαρωμένο τροφοδοτών RF Leaky γίνεται στην προηγμένες φυσικές αφρίζοντας γραμμή παραγωγής μόνωσης και τη συγκόλληση τόξων αργού, ζαρώνοντας και αυλακώνοντας τη γραμμή παραγωγής που εισάγεται αντίστοιχα από την Αυστρία και τις ΗΠΑ.


50 ζαρωμένων χαλκού ωμ καλωδίων σωλήνων ομοαξονικών χρησιμοποιούνται κυρίως για τη σύνδεση της συσκευής αποστολής σημάτων, του δέκτη και της κεραίας και επίσης της σύνδεσης μεταξύ των ασύρματων εξοπλισμών επικοινωνίας ή άλλης χαμηλής απώλειας και της μετάδοσης σημάτων VSWR στην εφαρμογή υψηλής συχνότητας. Τα καλώδια χαρακτηρίζονται με χαμηλό - η μείωση, χαμηλό VSWR, μικρός συντελεστής της θερμοκρασίας, ισχυρή αντίσταση διάβρωσης, αγαθό ποτίζει κατά μήκος τη σφραγίδα και την ικανότητα υψηλής δύναμης.

 

 

 
7/8 ζαρωμένοι αφρός και χαλκός PE καλωδίων τροφοδοτών RF που γίνονται με τα πρότυπα CE
 
Χρονική ανοχή:
Έχουμε πολύ απόθεμα, εάν η ποσότητα δεν είναι πολύ μεγάλη, εμείς μπορούμε να στείλουμε τα αγαθά το συντομότερο δυνατό μετά από λαμβάνουμε την πληρωμή. Εάν μεγάλη ποσότητα, η ανάγκη χρονικής ανοχής σύμφωνα με την ποσότητα.
 
Q&A
 

 

Α. Πώς μπορώ να τοποθετήσω να διατάξω;
Μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τις λεπτομέρειες διαταγής σας, ή να μας στείλετε την έρευνα μέσα κατωτέρω.

Β. Πώς μπορώ να σας πληρώσω;
Αφότου επιβεβαιώνετε το pi μας, θα σας ζητήσουμε για να πληρώσουμε. T/T και η Western Union είναι οι πιό συνηθισμένοι τρόποι που χρησιμοποιούμε.

Γ. Ποια είναι η διαδικασία διαταγής;
Πρώτα συζητάμε τις λεπτομέρειες διαταγής, τις λεπτομέρειες παραγωγής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το TM. Κατόπιν σας εκδίδουμε ένα pi για την επιβεβαίωσή σας. Θα κληθείτε να κάνετε την πλήρη πληρωμή ή την κατάθεση προτού να πάμε στην παραγωγή. Αφότου παίρνουμε την κατάθεση, αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία. Χρειαζόμαστε συνήθως 15 ημέρες που παράγουν εάν δεν έχουμε τα στοιχεία στο απόθεμα. Προτού να τελειώσουν την παραγωγή, θα έρθουμε σε επαφή με σας για τις λεπτομέρειες αποστολών, και την πληρωμή ισορροπίας. Αφότου έχει διακανονιστεί η πληρωμή, αρχίζουμε να προετοιμάζουμε την αποστολή για σας.

Δ. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσής σας;
Ο χρόνος παράδοσης είναι βασισμένος στην ποσότητα της διαταγής. Κανονικά ο χρόνος παράδοσής μας είναι περίπου 15 ημέρες μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται.
 

Αναμείνετε με ενδιαφέρον την έρευνά σας αφρό και το χαλκό 1/2 7/8 στο ζαρωμένο RF Leaky τροφοδοτών PE καλωδίων που γίνονται.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
rachel.tang

WhatsApp : 8615019465365