Μας ελάτε σε επαφή με

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-755-28430400

WhatsApp : +8615019465365

SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD

Το Sogoo είναι κύρια επιχείρηση στις συνελεύσεις καλωδίων τηλεπικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου ινών CPRI, το θωρακισμένο καλώδιο μπαλωμάτων ινών, καλώδιο τροφοδοσίας RRU, υπαίθριο καλώδιο μπαλωμάτων ινών, ομοαξονικό καλώδιο που στηρίζει την εξάρτηση, καλώδιο BBU OLT, καλώδιο τροφοδοτών…

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το info@telecomscable.com

Whatsapp: +86-15019465365

  • SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD
  • SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD
  • SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD
  • SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες SOGOO Αριθμός Υπαλλήλων 80~100
Ετήσιες πωλήσεις 1000000-1500000 Ιδρύθηκε Έτος 2013
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Κίνα SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Περίπου εμείς

 

Το Sogoo είναι κύρια επιχείρηση στις συνελεύσεις καλωδίων τηλεπικοινωνιών, πλήρης σειρά προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου ινών CPRI, θωρακισμένο καλώδιο μπαλωμάτων ινών, καλώδιο τροφοδοσίας RRU, υπαίθριο καλώδιο μπαλωμάτων ινών, ομοαξονικό καλώδιο που στηρίζει την εξάρτηση, καλώδιο BBU OLT, καλώδιο τροφοδοτών… Προσφέρουμε επίσης τα σχετικά προϊόντα τηλεπικοινωνιών, π.χ. οπτικός πομποδέκτης, σφιγκτήρας καλωδίου τροφοδοτών, σχετικά προϊόντα οπτικών ινών. Η αποστολή μας είναι να χτίσουμε μια υπηρεσία στάσεων για τη εταιρεία υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών! Θα παράσχουμε σε σας το υψηλότερο ποιοτικό προϊόν με την καλύτερη υπηρεσία διαθέσιμη στην τιμή Reasonal.

 

Αφιερωνόμαστε για να μείνουμε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας που παρέχει στους πελάτες μας τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έπρεπε να βοηθήσουν να λύσουν την επιχείρηση και τις τεχνικές προκλήσεις, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την επιτυχία. Στηριγμένη στις τεχνικές γνώσεις του προσωπικού εφαρμοσμένης μηχανικής μας, που υποστηρίζονται από την πείρα ποιοτικής κατασκευής μας, η αποστολή μας είναι να παράσχουμε υψηλό - ποιότητα, υψηλή επίδοση, λύσεις προϊόντων κατάστασης προόδου.

 

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με, αφήνει την ομάδα μαζί, δημιουργεί το νέο φωτεινό μέλλον.

 

Ιστορία
Υπηρεσία

Q: Τι χρειάζεστε για να κάνετε μια αναφορά;

Α: Για να κάνει ένα αγαθό η αναφορά πρέπει να είναι σίγουρη από τα ακόλουθα πράγματα:

1.Existing δείγματα, ή σχέδια προϊόντων.

2. Η ποσότητα προϊόντων εσείς πρόκειται να κάνει.

 

Q: Πόσο χρόνο πρέπει να αναφέρετε;

Α: Συνήθως μια αναφορά για ένα προϊόν στέλνεται σε 8 ώρες αφότου λαμβάνουμε την αίτηση με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

 

Q: Πόσο καιρό παίρνει για να έχει τα προϊόντα;

Α: Εάν στο απόθεμα, θα τους στείλουμε μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν δεν έχει το απόθεμα, εξαρτάται από την ποσότητα. Θα δώσουμε το χρόνο παράδοσης extact μας όταν παίρνετε την αναφορά.

 

Q: Τι είδους οι όροι πληρωμής εσείς δέχονται;

Α.: Για τη μικρή διαταγή, δεχόμαστε την πληρωμή 100%T/T πρίν παράγουμε. Ο συνολικός απολογισμός είναι κάτω από 500USD, Paypal είναι διαθέσιμο περισσότερα από 500 Δολ ΗΠΑ, μεταφορά καλωδίων μόνο.

Για μια μεγάλη εταιρία που χρειάζεται τις χιλιάδες: 30%TT της κατάθεσης πρίν παράγει, και 70% πρίν στέλνει.

 

Q: Ποια εγγύηση ότι εσείς θα τους καταστήσουμε τόσο καλούς όσο να κάνουμε;

Α: Μπορούμε να σας προσφέρουμε 1~3 PC των δειγμάτων σε για την έγκριση, εάν η ποιότητα είναι ΕΝΤΆΞΕΙ, και θα προχωρήσουμε η παραγωγή μας. Επιθεωρούμε πάντα όλο το SPES που παρουσιάζεται στα σχέδια.

Η ομάδα μας